Praktijk embleem

Energie en bescherming

Cursus voor hooggevoelige mensen

Deze cursus is bedoeld voor mensen die gevoelig zijn voor de energie uit hun omgeving. Komen emoties van anderen teveel binnen, of kan je  energie kwijtraken in contact met anderen, dan raak je uit balans. In de cursus werken we met de energie die in jezelf is en om je heen. Met behulp van oefeningen en meditaties leer je grenzen voelen, je eigen energie herkennen en in je centrum en kracht te komen.

Inhoud van de cursus

We werken met energie die er in jezelf is en om je heen: je aura en chakra’s. Chakra’s zijn energiecentra en geven elk op hun eigen manier uitdrukking aan verschillende aspecten van het leven, zoals kracht en liefde of gronding en rust. De chakra’s spelen een belangrijke rol in je handelen en de wisselwerking tussen de psychische en spirituele delen van jezelf. Aura betekent uitstraling, het is je energieveld en bestaat uit verschillende lagen van heel subtiel, vibrerende energie. Als we geen bescherming hebben kan het, zonder dat je het in de gaten hebt, door emoties en ervaringen van anderen worden beïnvloed.

Expressie en openheid helpen je om je eigen energie te herkennen en je ermee te verbinden. Je leert in de cursus je eigen energie kennen en herkennen. Je leert je grenzen te voelen, in je centrum te komen en overtollige energie af te voeren.

In de cursus is er uitleg over de theorie, maar het accent ligt op de ervaring in jezelf en met anderen. Dit doen we door middel van beweging, oefeningen en meditaties. We werken zowel individueel, in tweetallen als met de hele groep.

Praktische informatie
Neem contact op voor informatie

 Plaats:  Cordium
De Ruyterstraat 65
6521 GB Nijmegen

Zie ook de cursus:

 Bio-release massage