Afbeelding bij praktische info

Praktische informatie

Algemene informatie
Een sessie duurt anderhalf uur en begint met een kort gesprek. De meeste tijd is voor massage en lichaamsgerichte therapie. Het aantal sessies en de duur van de therapie is afhankelijk van de hulpvraag en de thema’s die spelen.

Aanmelden
Voorlopig heb ik geen plek voor nieuwe cliënten

Bereikbaarheid
De praktijk is bereikbaar per OV.  Bus 8 richting Berg en Dal, halte Badhuis en bus 2 richting Maartenskliniek, halte Mesdagstraat.

Parkeren is gratis in de Jozef Israelsstraat, er zijn parkeervakken naast de weg. Vanaf de Jozef Israelsstraat richting het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren.

Tarief
De kosten zijn naar inkomen voor één sessie 75, 85 of 95 euro.

Betalingen
Op naam van E. Hazewinkel in Nijmegen.
Rekeningnummer: NL86 ABNA 058 676 2876

Vergoedingen
De therapie wordt door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering. De vergoeding valt onder ‘aanvullende/ complementaire zorg’. Vaak wordt een deel van de sessie vergoed. Soms is er een maximum gesteld aan het te vergoeden bedrag. Dit is afhankelijk van het verzekeringspakket dat is afgesloten. Persoonlijke gegevens die je nodig hebt voor de zorgverzekeraar staan op de nota die je na elke sessie meekrijgt.

Klachtenregeling
De Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie hanteert een stappenplan voor het indienen van klachten. Een uitleg van dit stappenplan vind je hier.

Voor de verzekering
lid SBLP lid RBCZ
KvK: 09208995

Afmelden 
Kun je om welke reden dan ook niet komen op een afspraak? Meld je dan minimaal 24 uur van te voren af. Laat je dit na, dan kan de tijd die was gereserveerd voor de afspraak in rekening worden gebracht.

Contact
Klik hier om contact op te nemen.

Adres  en route-informatie

Elsbet Hazewinkel
Lichaamsgericht therapeut
Jozef Israelsstraat 26
6521 MX Nijmegen